Περιοδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού στο νησί της Λέρου

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, από κοινού με τον βουλευτή Δημήτρη Γάκη. Εκεί συναντήθηκαν με τις Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές αλλά και με τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλλια. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε επίσης και με την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα των προσφύγων και των μεταναστών καθώς και του νέου χώρου Συγκέντρωσης και Υποδοχής που θα δημιουργηθεί. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός εξέφρασε την άποψη ότι ο χώρος που τελικά θα επιλεγεί θα πρέπει να διασφαλίζει τις παρακάτω προυποθέσεις:

  1. Να έχει τη σύμφωνη γνώμη του Λιμεναρχείου, της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής.
  2. Να διασφαλίζει την κοινωνική αποδοχή των κατοίκων, την ευρυθμη λειτουργία του νησιού και ιδιαίτερα της περιοχής του Λακίου.
  3. Να διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγιεινής  και διαμονής των μεταναστών και των προσφύγων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε μαζί με κλιμάκιο μελών της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λέρου το νησί και συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους του νησιού, οι οποίοι στην μεγάλη πλειοψηφία τους εξέφρασαν την αναγκαιότητα να δοθεί η πραγματική ευκαιρία στην Αριστερά να αποδείξει ότι μπορεί να χτυπήσει το κράτος της διαφθορας και της διαπλοκής που πρεσβεύει η Δεξιά και να φέρει στον τόπο κοινωνική δικαιοσύνη.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!