Στην Κάσο ο Μάνος Κόνσολας- Συναντήσεις με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τους πολίτες του νησιού

Η Κάσος ήταν ο επόμενος σταθμός των περιοδειών του Μάνου Κόνσολα. Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες του νησιού και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και με τη Δήμαρχο, κα. Τσανάκη – Σορώτου Μαρία, και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Η αστάθεια και η αβεβαιότητα που κυριαρχούν στη χώρα, σε συνδυασμό με τα προβλήματα ρευστότητας που υπάρχουν, έχουν προκαλέσει τη διακοπή όλων των έργων που εκτελούνταν στο νησί.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κόνσολας στο θέμα της υποστελέχωσης του Δήμου Κάσου, ο οποίος διαθέτει έναν μόνο υπάλληλο. Τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση των προσλήψεων στους δήμους για τα μικρά νησιά, αφού είναι αδύνατον να λειτουργήσουν οι δήμοι και να προσφέρουν τις στοιχειώδεις υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου δεσμεύθηκε να αναλάβει πρωτοβουλία για την ολοκλήρωση του σφαγείου και να μην αναγκάζονται οι κτηνοτρόφοι της Κάσου να μεταφέρουν τα ζώα τους σε άλλα νησιά.

Ο Μάνος Κόνσολας, μιλώντας στους πολίτες της Κάσου, έστειλε το δικό του μήνυμα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου:

«Τα ψέματα έχουν τελειώσει.

Αυτούς τους 8 μήνες η χώρα πήγε πίσω. Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να πιστεύει ότι η κατάσταση στη χώρα είναι καλύτερη.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, υπάρχει μόνο ο δρόμος της εθνικής ενότητας.

Να απορρίψουμε αυτούς που προσπαθούν να διχάσουν και πάλι τους πολίτες για να δικαιολογήσουν και να καλύψουν τη μνημονιακή τους στροφή και τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης τους το τελευταίο επτάμηνο.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Η Κάσος θα στηρίξει την παράταξη της ευθύνης, τη Νέα Δημοκρατία».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!