Νεκτάριος Σαντορινιός: Απάντηση σε Κόνσολα και Μιχαήλου

Θέμα: Απάντηση στις επιθέσεις Μ. Κόνσολα και Τ. Μιχαήλου

Κύριε Κόνσολα, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη αναγνωρίζει το πρόβλημα των αυξημένων προσφυγικών ροών και καταργεί το Δουβλίνο ΙΙ στην πράξη, εσείς μας «ενημερώνετε» ότι η ευρωπαϊκή πολιτική είναι η επαναπροώθηση, μια πρακτική η οποία δε λειτούργησε ποτέ. Ακόμη, για τα 470 εκ. ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να σας ενημερώσουμε ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την οποία στηρίζατε, ενώ έπρεπε να είχε συστήσει διαχειριστική αρχή από τον Οκτώβριο του 2014, δεν έκανε απολύτως τίποτα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ίδρυσε Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά έκανε και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπίσει το πρωτοφανές προσφυγικό κύμα, όπως επίσης προχώρησε στην ίδρυση της διαχειριστικής αρχής για την εκταμίευση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Αυτό έχει ήδη πιστοποιηθεί και από τον αναπλ. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα. Όσο εσείς κάνατε ερωτήσεις κ. Κόνσολα, η κυβέρνηση έκανε έργο. Τέλος σας θυμίζω ότι η αριστερά έχει πληρώσει με αίμα και θυσίες την προάσπιση των χερσαίων και των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μας και δεν δέχεται μαθήματα πατριωτισμού από κανένα. Τα εθνικά μας συμφέροντα τα υπερασπιστήκαμε και με την μετατροπή του αγγλικού δικαίου σε ευρωπαϊκό στη νέα συμφωνία. Τα υπερασπιζόμαστε με την ανεξάρτητη και υπερήφανη εξωτερική πολιτική που ακολουθήσαμε τους 7 μήνες της διακυβέρνησης μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Όσο για τον λίβελο του κ.  Μιχαήλου, θεωρώ ότι είναι ανάξιος απάντησης.  Για μία ακόμα φορά αποδεικνύει πόσο πολιτικά ανεπαρκής μπορεί να γίνει. Θα μπορούσα να απαντήσω με επιχειρήματα, όμως μία απάντηση είναι αρκετή: «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Στις 20 του Σεπτέμβρη ο κ. Μιχαήλου και το σάπιο πολιτικό προσωπικό που εκπροσωπεί θα είναι παρελθόν.  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!