Περιοδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού στο νησί της ΚΩ

Περιοδεία στο νησί της Κω πραγματοποίησε ο Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Δημήτρης Γάκης και ο Ηλίας Καματερός βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Οι τρεις βουλευτές αρχικά συμμετείχαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου και έγινε συζήτηση για το μεταναστευτικό. 

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός στην τοποθέτησή του μεταξύ άλλων τόνισε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα πρόβλημα το οποίο έχει ξεπεράσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, την κυβέρνηση και όλη την κοινωνία και μας βρήκε απροετοίμαστους κυρίως γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε ασχοληθεί με το θέμα. Συγκεκριμένα ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση έπρεπε να είχε ιδρύσει διαχειριστική αρχή για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τον Οκτώβριο του 2014, δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή είδε το πρόβλημα και για το λόγο αυτό ίδρυσε Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, έθεσε το θέμα μαζί με την Ιταλία στο ανώτερο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ίδρυση της Διαχειριστικής Αρχής για την διαχείριση των κονδυλίων των 470 εκατομμυρίων Ευρώ. Το γεγονός ότι σήμερα ανακοινώθηκε νέα κατανομή 120 χιλιάδων μεταναστών στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης εκ των οποίων οι 50.400 θα προέρχονται από την Ελλάδα, δείχνει ότι κατάφεραμε να αλλάξουμε την προσέγγιση της Ευρωπαικής Ένωσης στο θέμα αυτό. Ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η τοπική οικονομία έχει δεχθεί πλήγμα και μέσα από τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων πρέπει να επουλώσουμε και τις πληγές αυτές.

Στη συνέχεια οι τρεις βουλευτές έκαναν περιοδεία στο κέντρο της πόλης και στις περιοχές Πυλί και Ζηπάρι με την παρουσία κλιμακίου της οργάνωσης μελών Κω του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν πολλούς κατοίκους των περιοχών αυτών, οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία εξέφρασαν ότι στηρίζουν το εγχείρημα της Αριστεράς και περιμένουν από τη νέα κυβέρνηση την καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής και την εφαρμογή μέτρων κοινωνικής δικαιοσύνης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!