ΔΗΛΩΣΗ ΣΤ. ΔΡΑΚΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Στέφανος Δράκος: Η Νέα Δημοκρατία ξέρει τι σημαίνει ακριτική Ελλάδα  

«Σε μία εβδομάδα, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, οι πολίτες καλούνται γι’ ακόμη μία φορά σε ένα ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα, να προσέλθουν στις κάλπες, για να αναδείξουν μία κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διακυβέρνηση της χώρας και τη σταθερότητα. Η Νέα Δημοκρατία, αποτελεί εκείνη την πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να διασφαλίσει οριστικά την ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της χώρας. Η Νέα Δημοκρατία, έχει αποδείξει ότι μπορεί και ξέρει να λύνει προβλήματα με σταθερότητα, σχέδιο, συνεργασία και σκληρή δουλειά. Με ειλικρίνεια και προοπτική.

Η Ελλάδα πάει μπροστά, με ενωμένους Έλληνες, με ασφαλή πατρίδα και με βεβαιότητα. Πάνω απ’ όλα για εμάς, τους ανθρώπους της ΝΔ, είναι η Πατρίδα, το Έθνος, η ευθύνη και η συνέπεια για τη σταδιακή, αλλά σταθερή ευημερία της κοινωνίας. Δεν υποσχόμαστε ότι θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο, όπως έκαναν άλλοι, δεν ισχυριζόμαστε ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο, όπως διατυμπάνισαν... Αυτοί οι «άλλοι» που έχουν μάθει να κερδίζουν μάχες, λέγοντας ψέματα στον Ελληνικό λαό. Εμείς δεν υπηρετούμε τα ψέματα, τον λαϊκισμό και το διχασμό. Λέμε αλήθειες, λέμε μόνο αλήθειες. Αλήθειες που εμπεριέχουν λάθη και παραλείψεις, αλλά είναι αλήθειες. Προσπαθήσαμε για την Πατρίδα, σταθεροποιήσαμε την οικονομία, δημιουργήσαμε πρωτογενή πλεονάσματα. Όλα αυτά μέσα σε 2,5 χρόνια με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Μειώσαμε σιγά – σιγά τους φόρους, φέραμε επενδύσεις, είχαμε επιτύχει τα πρώτα σημάδια σταδιακής μείωσης της ανεργίας.

 Δεν υποσχόμαστε τα πάντα, αλλά δεσμευόμαστε για πολιτική σταθερότητα, συνεργασία, ειλικρίνεια και προοπτική, για εφαρμογή ενός Νέου Εθνικού Προγράμματος μεγάλων αλλαγών, πέρα και πάνω από το μνημόνιο.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Μπορούμε να χτίσουμε πανεπιστήμια με διεθνή καταξίωση, να καταργήσουμε την επιβολή ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση, να δημιουργήσουμε ένα μητρώο για όλες τις συναλλαγές με το δημόσιο, για την εξυπηρέτηση των πολιτών, να αξιοποιήσουμε 2,3 δις για τους ανέργους από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Εμείς, μειώσαμε την έκτακτη εισφορά, τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο, τον φόρο στην εστίαση.

Ναι, δεν υλοποιήσαμε όλα όσα είπαμε. Όμως, δεν μας άφησαν. Η θητεία μας διακόπηκε βίαια από εκείνους που θα έσκιζαν τα μνημόνια…!

Η Νέα Δημοκρατία, πάλεψε και παλεύει για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να υπάρχουν επενδύσεις. Η Νέα Δημοκρατία των νησιωτών, των θαλασσοδαρμένων και αποκλεισμένων Ελλήνων, ξέρει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν θαλάσσια σύνορα... Η Νέα Δημοκρατία, ξέρει τη σημαίνει ακριτική Ελλάδα.

 

Στέφανος Δράκος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!