Βασίλης Υψηλάντης από Κω: «Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη.»

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε με επιτυχία την προεκλογική του επίσκεψη  στα νησιά Κάλυμνο, Λειψούς, Λέρο, Πάτμο και Κω.

Χθες βράδυ παρέστη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μυλωνάς, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων μειοψηφίας κ. Ιωάννα Ρούφα και κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.

Ο δήμαρχος Κω επεσήμανε την σημαντική προσφορά του Βασίλη Υψηλάντη στη Κω καθ΄ όλη την διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας.

Ο Βασίλης Υψηλάντης εξέφρασε την αισιοδοξία και την πεποίθησή του ότι οι κάτοικοι όλων των νησιών μας αναγνωρίζουν την Νέα Δημοκρατία ως την μόνη αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και γρηγορότερα τον τόπο έξω από την κρίση που μεγέθυνε τραγικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη όπως και η αποφασιστικότητα των Δωδεκανησίων να φύγουν το γρηγορότερο από τα προβλήματα που συσσώρευσαν στα νησιά μας με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!