Μήνυμα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για την επέτειο απελευθέρωσης του Καστελλορίζου

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1943, μετά από 8 αιώνες σκλαβιάς, πολλών δεινών, απωλειών και δυσχερειών αλλά με ζωντανή την πίστη, οι κάτοικοι του ακριτικού Καστελλορίζου ύψωσαν την ελληνική σημαία στο ανατολικότερο σημείο της Ελλάδας, σηματοδοτώντας την απαρχή των αγώνων της απελευθέρωσης του και των υπόλοιπων νησιών της Δωδεκανήσου και την αύξηση των ελληνικών εδαφών.

Εβδομήντα χρόνια μετά, η πατρίδα μας βιώνει ξανά δύσκολες στιγμές καθώς βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της νεώτερης ιστορίας της. Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: ελπίδα, επιμονή και πίστη στο στόχο μέσα από συνεχείς αγώνες, αγώνες άνισους και επίπονους.

Ο λαός μας έχει δώσει μάχες μέσα στους αιώνες και έχει αποδείξει πως ξέρει να παλεύει και να στέκεται όρθιος. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!