Περιοδεία στα νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου κάνει η Μαρία Αγγέλου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

«ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ,

Περιοδεία στα νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου κάνει  η Μαρία Αγγέλου, επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα νήσων Αιγαίου, υποψήφια βουλευτής και μέλος του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Την συνοδεύουν ο επίσης υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Παλαπουγιούκ και ο Κώστας Αγιαννίδης μέλος της συντονιστικής Κω.

Σε δηλώσεις της αναφέρει: « Χθες ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας στους Λειψούς και είχε ήδη προηγηθεί αυτή της Κω.

Στην Κω συμμετειχα στο περιφερειακο συμβουλιο, οπου  και συνομιλησα με φορεις  του τουρισμου σχετικα με τις δυσκολιες που αντιμετοπισαν την φετινη τουριστικη περιοδο. Μου ανεπτυξαν επισης την αναγκη μετρων ανακουφισης των επιχειρηματιων της περιοχης που επληγησαν από τις συνεπειες της ελευσης των προσφυγων. Προτασεις όπως την εξάμηνη αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών οικονομικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν. Την παραμονή της Κω στην ζώνη εκπτωτικού φπα έως το 2017. Την δυνατότητα οι επιχειρήσεις που έχουν μπει στις 100 δόσεις να έχουν μια περίοδο χάριτος σε περίπτωση που δεν μπορούν να είναι συνεπείς στην έγκαιρη αποπληρωμή των δόσεων τους. Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ του 2015.

Επιστρεφθήκαμε επίσης της περιοχές της Κεφάλου και της Καρδάμαινας και συνομιλήσαμε με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας στους Λειψούς συναντήσεις είχαμε με τον Μπενετο Σπυρου, μορφή του νησιού και προσωπικό φίλο, όπως επίσης και με τον δήμαρχο του νησιού, Φώτη Μαγγο, που μας κατατόπισε σχετικά με τα τρέχοντα θέματα που τον απασχολούν όπως την υποστελέχωση του Δήμου,

την άμεση ανάγκη διορισμού μόνιμου γιατρού, την ανάγκη διορισμού άμεσα εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων εν όψη νέα σχολικής χρονιάς, όπως και τα προβλήματα που θα επιφέρει η επερχόμενη αύξηση του ΦΠΑ.

Οι συναντήσεις και στα δυο νησιά έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Δική μας δέσμευση ήταν η προσφορά στήριξης από μας μέρους μας της προσπάθειας επίλυσης των παραπάνω προβλημάτων».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!