Νεκτάριος Σαντορινιός: «Η προσωπική μου Διαδρομή και η επαγγελματική μου πορεία είναι απολύτως κρυστάλλινη»

Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Μιχαήλου στον κατήφορο που επέλεξε να πορευτεί. Η προσωπική μου διαδρομή και η επαγγελματική μου πορεία είναι κρυστάλλινη και παρακαλώ οποιονδήποτε έχει αμφιβολία να την ψάξει. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Στο Δήμο Ρόδου ήμουν ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Δ/νσης Προγραμματισμού & Τεκμηρίωσης με ευθύνη υλοποίησης έργων στο Β’ ΚΠΣ, Γ’ ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ. Το έργο της Δ/νσης έχουν εγκωμιάσει πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες και από το χώρο της ΝΔ, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου. Πρακτικά, όσα έργα έχουν υλοποιηθεί στη Ρόδο τα τελευταία 15 χρόνια από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, έχουν υλοποιηθεί με πρωτοβουλία της Δ/νσης αυτής. Σε ότι αφορά την πρόσληψη μου, αυτή έγινε μετά από διαγωνισμό με κριτήρια ΑΣΕΠ στο  “Πρόγραμμα κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας ανέργων επιστημόνων αποφοίτων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τοπικής Ανάπτυξης", που υλοποιήθηκε από τα Υπουργεία Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., τον Ο.Α.Ε.Δ. και την Ε.Ε.Τ.Α.Α. το 1998και αφορούσε 2.500 ανέργους επιστήμονες πανελλαδικά, οι οποίοι τελικά προσλήφθηκαν στο σύνολο τους από τους Δήμους. Όποιος λοιπόν έχει αμφιβολίες μπορεί να ανατρέξει στα αρχεία τον φορέων αυτών και του Δήμου Ρόδου για να μάθει τον τρόπο πρόσληψης μου.

Τέλος ενημερώνω εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να απαντήσω σε καμία άλλη συκοφαντική δυσφήμηση. Μπήκα στον κόπο να απαντήσω διότι δεν θέλω να υπάρχει καμία σκιά γύρω από το όνομα μου και την προσωπική μου διαδρομή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!