Επίσκεψη πραγματοποίησαν στα νησιά της Π.Ε. Καλύμνου οι αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού κ. Μπρίγγος και Τουρισμού κ. Μαργαρίτης.

Επίσκεψη πραγματοποίησαν την εβδομάδα που πέρασε στα νησιά της Π.Ε. Καλύμνου οι αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού κ. Μπρίγγος και Τουρισμού κ. Μαργαρίτης. 

Στις επισκέψεις  που  πραγματοποίησαν σε Κάλυμνο Λέρο, Πάτμο και Λειψούς , σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Θεμέλαρο, συναντήθηκαν με τη Δημοτική αρχή κάθε νησιού και φορείς του αθλητισμού και του πολιτισμού  και  ενημερώθηκαν  για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των νησιών  στον τομέα ευθύνης του ο καθένας.

Στόχος της Περιφέρειας είναι να προγραμματίσει και να προετοιμάσει  έγκαιρα τις δράσεις  της σε κάθε νησί καθώς και  να υποστηρίξει  τις πρωτοβουλίες των τοπικών αρχών και φορέων  αξιοποιώντας τους πόρους που διαθέτει για τους τομείς αυτούς , με τον καλύτερο  και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος δήλωσε ότι η συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες είναι άψογη και ότι  θα βρίσκονται συνεχώς  σε επαφή ώστε το πρόγραμμα της Περιφέρειας  για τα νησιά μας να  ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των νησιών και να υλοποιηθεί  πλήρως.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!