Περιοδείες του Νεκτάριου Σαντορινιού στο νησί της Ρόδου

Σε πολλά χωριά της Ρόδου περιόδευσε το προηγούμενο τριήμερο ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, από κοινού με τον βουλευτή Δωδ/σου Δημήτρη Γάκη, περιόδευσαν στον Αρχάγγελο. Το πρωί του Σάββατου, συνοδευόμενοι και από τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Αναστασιάδη, πραγματοποίησαν περιοδεία στην Κρεμαστή.

Την Κυριακή, ο Νεκτάριος Σαντορινιός περιόδευσε σε χωριά της Νότιας Ρόδου, ενώ το απόγευμα συμμετείχε στον εορτασμό και στην περιφορά της εικόνας στο Πανηγύρι της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές. Τέλος το βράδυ της Κυριακής παρευρέθηκε στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Σύμης που πραγματοποιήθηκε στην Παναγία του Μπούργκου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Κατά την διάρκεια των περιοδειών του, ο Νεκτάριος Σαντορινιός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος κόσμου και διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι κάτοικοι της Ρόδου θα δώσουν ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να συγκρουστεί με το φαύλο παρελθόν και τη διαπλοκή και να στηρίξει τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα με την εφαρμογή μέτρων κοινωνικής δικαιοσύνης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!