ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι πολίτες θα επιβάλλουν με την ψήφο τους τη συναίνεση και τη συνεργασία»

Σε χωριά της Ρόδου περιόδευσε χθες, μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους άλλους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος, ο Μάνος Κόνσολας.

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τα Αφάντου, την Αρχάγγελο, το Χαράκι, τη Λίνδο, τη Λάρδο, την Απολακκιά, τις Καλυθιές και τη Δαματριά και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες, να ανταλλάξει απόψεις και να απαντήσει στα ερωτήματα τους.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, που θα προκύψει μετά τις εκλογές, ο κ. Κόνσολας τόνισε:

«Όσο ισχυρή και αν είναι η Νέα Δημοκρατία, δεν θα αγνοήσει το μήνυμα και την καθολική απαίτηση των πολιτών για μια κυβέρνηση που θα ενώνει και θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες.

Μία σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, που θα εργαστεί μεθοδικά και αποτελεσματικά για να βγούμε από τα σημερινά αδιέξοδα.

Τη συναίνεση και τη συνεργασία θα την επιβάλλουν με την ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες και κανείς δεν θα μπορεί να την αγνοήσει.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εγκαταλείψει τις διχαστικές λογικές, να σταματήσει να διχάζει τους πολίτες.

Η προσπάθεια αυτή δεν έχει πλέον κανένα νόημα από τη στιγμή που ο ψευδεπίγραφος διαχωρισμός σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, που δηλητηρίαζε την πολιτική ζωή της χώρας και υπονόμευε την έξοδο από την κρίση, έχει πλέον καταρρεύσει».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!