Ο Δημήτρης Γάκης περιόδευσε στα χωριά της Δυτικής Ρόδου

«Ο Δημήτρης Γάκης περιόδευσε στα χωριά της Δυτικής Ρόδου. Για το ΣΥΡΙΖΑ διακυβέρνηση σημαίνει διάλογος με την κοινωνία»

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το βουλευτή Δ. Γάκη, επισκέφθηκε την Κυριακή 13.09.15 τα χωριά της Ρόδου, Κρητηνία, Έμπωνα, Απόλλωνα, Πλατάνια.

Στις συζητήσεις που είχαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους αγρότες – ειδικότερα με τους σταφυλοπαραγωγούς της περιοχής, κυριάρχησαν τα οικονομικά θέματα και η αναπτυξιακή ατζέντα για τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η αγωνία των πολιτών για την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνικών δομών του κράτους στη νησιωτική χώρα.

Τα προβλήματα στη δυτική πλευρά του νησιού είναι αρκετά. Όπως και οι προκλήσεις στη νέα διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή της περιοχής. Ειδικότερα, στην Κρητηνία, τέθηκε επιτακτικά στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα της έλλειψης αποχετευτικού συστήματος. Στο χωριό Έμπωνα, οι τοπικοί επιχειρηματίες κατάθεσαν τις σκέψεις τους και προτάσεις για τη βελτίωση του φορολογικού προς όφελος του μικρομεσαίου επιχειρείν. Στ’ Απόλλωνα και στο χωριό Πλατάνια, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προοπτικές του αγροτικού τομέα και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Γάκης τόνισε τα σχέδια που έχουν δρομολογηθεί για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη του τοπικού συγκριτικού πλεονεκτήματος και του ποιοτικού ροδιακού προϊόντος. Σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει η κάθε περιοχή, στο πλαίσιο σχεδιασμένων θεσμικών και οικονομικών παρεμβάσεων με την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για έργα που θα αξιοποιήσουν τη γεωργική γη, με σεβασμό στο περιβάλλον. Ειδικός στόχος της πρότασής μας, τόνισε ο βουλευτής Δωδεκανήσου, είναι η προώθηση έργων συνέργειας της αγροτικής παραγωγής (βιολογικά προϊόντα, οίνοι προστατευμένης ονομασίας προέλευσης, κ.ά. τοπικά προϊόντα) με τον τουρισμό, που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναπτυξιακή διαδικασία στη Ρόδο, στην προβολή της Δωδεκανήσου στην αναδυόμενη αυτή αγορά.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, κάλεσε τους Ροδίτες να συμπαραταχθούν με τη συγκροτημένη πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στους εκφραστές του παλιού, του διαβρωμένου πολιτικού κατεστημένου. Να στηρίξουν την πρόταση της παραγωγική ανασυγκρότησης της χώρας. Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!