Δ. Κρεμαστινός - δικαίωση θέσεων και ελπίδα για αποκατάσταση ηρεμίας στα νησιά

Την πλήρη δικαίωση των παγίων θέσεων του υποψήφιου βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού αποτελεί η απόφαση της έκτακτης διάσκεψης των υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες για την αποστολή από τις αρχές Οκτωβρίου ευρωπαϊκών πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο, τα οποία θα μπορούν να εκτελούν νηοψίες, να προχωρούν σε κατασχέσεις ή και να ζητούν αλλαγή πορείας πλοίων που είναι ύποπτα ότι χρησιμοποιούνται από διακινητές προσφύγων και μεταναστών.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Κρεμαστινός, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε υιοθετήσει τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο ίδιος στο πλαίσιο της σχετικής ερώτησης που απηύθυνε στον τότε υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού όπως η πάταξη των κυκλωμάτων δουλεμπόρων μέσω της Interpol, η διαφύλαξη των θαλασσίων συνόρων, η εκτέλεση επιπλέον ακτοπλοϊκών δρομολογίων για την μεταφορά των προσφύγων προς την Αθήνα και η επίσπευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την αναχώρησή τους από την Ελλάδα, σήμερα η κατάσταση στα νησιά θα ήταν διαφορετική.

«Δεν με χαροποιεί η δικαίωση των θέσεών μου για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, με ικανοποιεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξαλειφθεί η καταδυνάστευση των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου και θα επανέλθει η ηρεμία στις τοπικές κοινωνίες οι οποίες δοκιμάστηκαν τους τελευταίους μήνες» δήλωσε ο κ. Κρεμαστινός, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων προκειμένου να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και των μεταναστών σε οργανωμένα κέντρα της Αθήνας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!