ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να τερματιστεί η πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Κίνδυνος να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες ... »

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να τερματιστεί η πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Κίνδυνος να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες μετά το κλείσιμο των συνόρων σε Γερμανία, Αυστρία και χώρες του Βορρά»

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ., κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Γερμανία, η Αυστρία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία και η Ολλανδία έχουν ήδη αναστείλει τη συνθήκη Σένγκεν κλείνοντας τα σύνορά τους σε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες και διενεργώντας συνοριακούς ελέγχους.

Γιατί;

Γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να διαχειριστούν τις μεταναστευτικές ροές εφόσον δεν υπάρχει κοινή ευρωπαϊκή πολιτική.

Το ερώτημα είναι: εμείς τι κάνουμε;

Ο κίνδυνος να εγκλωβιστούν χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα δεν είναι απλά υπαρκτός, είναι ορατός.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένει παθητικός θεατής.

Δεν μπορούν, επίσης, να μας κάνουν υποδείξεις και παρατηρήσεις αυτοί που κλείνουν τα σύνορα και εγκλωβίζουν στην Ελλάδα όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Η χώρα δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό, όπως πολύ σωστά επισήμανε χθες ο υπηρεσιακός Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, κ. Μουζάλας, που αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρός και επαρκής από την προκάτοχό του.

Είναι θλιβερό ότι ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Δέσμιος των ιδεοληψιών του ο κ. Τσίπρας, τάχθηκε χθες, εμμέσως, κατά της ανάληψης στρατιωτικής δράσης από την Ε.Ε. εναντίον των δουλεμπόρων.

Την ίδια στιγμή που η Ευρώπη δεν έχει κοινό βηματισμό στο μεταναστευτικό και η μία μετά την άλλη οι χώρες κλείνουν τα σύνορά τους και αναστέλλουν τη συνθήκη Σένγκεν, η Ελλάδα κινδυνεύει βρεθεί με 150.000 πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες, τις επόμενες μέρες, τους οποίους δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να φιλοξενήσει ούτε να διαχειριστεί.

Οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να δουν την πραγματικότητα και να συνεργαστούν.

Αφού δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή πολιτική στο μεταναστευτικό, είναι καιρός να αποκτήσουμε Εθνική Πολιτική.

Είναι καιρός να τερματιστεί η πολιτική των ανοιχτών συνόρων για όλους, η αίσθηση ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!