Στην Κάρπαθο περιόδευσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ στα Δωδεκάνησα Στράτος Καρίκης

Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ στα Δωδεκάνησα, Στράτος Καρίκης συνοδευόμενος από στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, επισκέφθηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα την Κάρπαθο με την οποία διατηρεί δεσμούς  συγγένειας και φιλίας. 

Ο κ. Καρίκης έγινε δεκτός με θέρμη από τους κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού με τους οποίους συνομίλησε σε εποικοδομητικό κλίμα. Είχε δε συνάντηση με το δήμαρχο Καρπάθου Ηλία Λάμπρο και δημοτικούς συμβούλους στους οποίους ανέπτυξε τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ και τις δικές του προσωπικές δεσμεύσεις για τα θέματα της Δωδεκανήσου, αλλά και για τα εθνικά θέματα.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Καρίκης, συνοδευόμενος πάντα από στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ, μετέβη στις Φάνες Ρόδου για τον εσπερινό του Αγίου Νικήτα. 

Από το γραφείο τύπου 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!