«ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Την περιοδεία στα νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου ολοκλήρωσε η Μαρία Αγγέλου, επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα νήσων Αιγαίου, υποψήφια βουλευτής και μέλος του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Την συνοδεύουν ο επίσης υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Παλαπουγιούκ και ο Κώστας Αγιαννίδης μέλος της συντονιστικής Κω.

Σε δηλώσεις της αναφέρει: « Χθες ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας στα νησιά μας. Τελευταίοι σταθμοί ήταν η Πάτμος και η Λέρος.

Στην Πάτμο περιοδεύσαμε στη Σκάλα, τη Χώρα και στη Λάμπη και συνομιλήσαμε με κατοίκους και τοπικούς επιχειρηματίες. Συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο, Γρηγόρη Στάικο, που μας έθεσε ως κύριο πρόβλημα αυτό της έλλειψης νερού και της ανάγκης επίλυσης σύντομα του έργου της αφαλάτωσης.

Στην Λέρο αντίστοιχα συναντηθήκαμε με τον έπαρχο Τομέα Λέρου – Καλύμνου, Γιάννη Θεμελαρο, με τον οποίο επικεντρωθήκαμε στο θέμα του προσφυγικού, λόγω και του περιστατικού που συνέβη στην περιοχή, και το ίδιο συνέβη και στη συνάντηση που είχαμε με τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Κωνσταντινίδη μια και η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως σοβαρή αν και υπάρχει μεγάλη βελτίωση το τελευταίο διάστημα.

Συναντήσεις είχαμε επίσης με ντόπιους επιχειρηματίες και κατοίκους που στηρίζουν την προσπάθεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την ανασυγκρότηση της χώρας μας, με σκοπό την επανεκκίνηση της οικονομίας και της ανάπτυξης. Κι αυτό μπορεί να γίνει με το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ένα σχέδιο με στόχους και προτεραιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας, σε τομείς που η χώρα μας έχει συγκριτικό πλεονέκτημα. Μόνο η εφαρμογή ενός τέτοιου εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης και ανάπτυξης μπορεί να δημιουργήσει τις ικανές, αλλά και αναγκαίες συνθήκες, για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και την εθνική αναδημιουργία».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!