ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Την Κυριακή η Ελλάδα προχωρά και κοιτάζει μπροστά»

«Το μήνυμα της εθνικής ενότητας πρέπει να εμπεριέχει η ψήφος της Κυριακής», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας από την Ιαλυσό και τα Μαριτσά.

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, που σήμερα περιοδεύει στην Κάλυμνο, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να θέσει ξεκάθαρα το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής:

«Θα κριθεί αν η χώρα θα επιστρέψει στην ομαλότητα και στη σταθερότητα.

Μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί εγγύηση για αυτό, μια κυβέρνηση ευρείας συναίνεσης και συνεργασίας, που θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες.

Την Κυριακή η Ελλάδα προχωρά και κοιτάζει μπροστά

Απορρίπτει τα διχαστικά μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Κόνσολας απάντησε και στα ερωτήματα των πολιτών σχετικά με την επόμενη μέρα αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνει επαναδιαπραγμάτευση ορισμένων μέτρων, που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.

«Εγώ δεν πρόκειται να σας πω ψέματα.

Δεν πρόκειται να σας πω ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο. Το πιο σκληρό και επώδυνο μνημόνιο που φέρει την υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου.

Θα συγκροτήσουμε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με διακομματική αποδοχή και εκπροσώπηση. Παράλληλα, με τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε, θα πρέπει να αναζητήσουμε ισοδύναμα για να μην ισχύσει ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση αλλά και αναπτυξιακά μέτρα για να μειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Κάθε διαπραγμάτευση προϋποθέτει αξιοπιστία και αυτό που προέχει είναι να αποκτήσει ξανά η χώρα αξιοπιστία».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!