Ηλίας Καματερός: Να δώσουμε όλοι μαζί και ειδικά οι νέοι άνθρωποι τη μάχη

Να δώσουμε όλοι μαζί και ειδικά οι νέοι άνθρωποι τη μάχη για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος ώστε με νικητή το ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα να μείνει ζωντανή η ελπίδα του λαού μας, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Κω στην τελική ευθεία για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Μετά τις εντυπωσιακές σε συμμετοχή πολιτών συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα ολοκληρώνονται σήμερα και στην Κω οι περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή Ηλία Καματερού και στελεχών του κόμματος οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες επισκέφτηκαν τις κοινότητες του νησιού και συνοικίες της πόλης.

Η ΝΔ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προσέρχεται στις εκλογές της Κυριακής με το πρόγραμμα, τους υποψήφιους και τις δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά, για να αναστήσει το κατεστημένο και το παλιό πολιτικό σύστημα που ευθύνεται για την κατάσταση της πατρίδας μας. Η ΝΔ δεν άλλαξε, υπερασπίζεται και σήμερα την πολιτική του Β. Σόιμπλε για την Ευρώπη.

Την Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε:

  • Δημοκρατία, δικαιοσύνη και προκοπή ή παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής;
  • Σταθερότητα, ασφάλεια, κοινωνική δικαιοσύνη και προοπτική ή επαναφορά του συστήματος συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης;
  • Ελπίδα και αλλαγή προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας ή συντήρηση και ολιγαρχία;
  • Σκληρή διαπραγμάτευση ή “ναι σε όλα” και πλήρη παράδοση στους δανειστές;

 

Εμείς από τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη αγωνιζόμαστε για να εγγυηθούμε:

  • την ελπίδα στη ζωή των νέων ανθρώπων. Για να μη φεύγουν οι νέοι και οι νέες μας σε άλλες χώρες.
  • την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και την πώληση των κόκκινων δανείων από τις τράπεζες στα ξένα αρπακτικά κεφάλαια.
  • τον αγώνα ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση, τον αγώνα για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
  • τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ώστε να βελτιώσουμε τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου στην πράξη.
  • το τέλος στο κομματικό κράτος της κλεπτοκρατίας, του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας. Για κράτος δικαίου και αξιοκρατίας. Με ίσες δυνατότητες και ίσες ευκαιρίες για όλους, ανεξάρτητα από το που ζουν και ποιες οικονομικές δυνατότητες έχουν.
  • Την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της – ως μοχλού ανάπτυξη και ως βασικού φορέα απασχόλησης.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!