ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Είναι ώρα για ένα Νέο Αναπτυξιακό Νόμο για τον Τουρισμό»

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό εκφράζει μια τριτοκοσμική αντίληψη για ένα τουρισμό σοβιετικού τύπου. Αγνοεί τους κανόνες της αγοράς αλλά και τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν στον τουρισμό», επισήμανε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ., κ. Μάνος Κόνσολας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κόνσολας τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ρεαλιστικές προτάσεις και πολιτικές ανάπτυξης του τουρισμού μας.

Έκανε λόγο για ένα Νέο Αναπτυξιακό Νόμο για τον Τουρισμό, αναφέρθηκε επισημαίνοντας ότι: «το στοίχημα της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας κερδίζεται μέσα από ανατροπές όπως ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος για τον Τουρισμό, που θα χρηματοδοτεί επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Κόνσολας τόνισε ότι ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος δεν θα θέτει περιορισμούς, δεν θα αποκλείει καμία περιοχή της χώρας, δεν θα αποκλείει τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες.

Μια σημαντική καινοτομία αυτού του νόμου θα είναι ο μηχανισμός έγκρισης και χρηματοδότησης κάθε επιχειρηματικού σχεδίου. Οι επιτροπές αξιολόγησης κάθε επιχειρηματικής πρότασης θα αντικατασταθούν από έναν ευέλικτο μηχανισμό που θα διασφαλίζει τη διαφάνεια και την άμεση εκταμίευση.

Η στόχευση του  νέου αναπτυξιακού νόμου, σύμφωνα με τον κ. Κονσολα  θα πρέπει να προβλέπει:

- Την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών καταλυμάτων, όλων των κατηγοριών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

- Τη δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

- Επενδυτικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και αυξάνουν το εθνικό εισόδημα και τα κρατικά έσοδα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!