Το Φαρμακονήσι επισκέφθηκε χθες, 20-09-2015, ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος

Το Φαρμακονήσι επισκέφθηκε χθες,  20-09-2015,  ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος, με την ευκαιρία της αλλαγής φρουράς του νησιού, συνοδευόμενος από τον Διοικητή  του 588 τάγματος Λέρου.

Ο κ. Έπαρχος επισκέφθηκε  τα φυλάκια του νησιού  και συνομίλησε με τους φαντάρους, που  με αφοσίωση  στέκονται άγρυπνοι φρουροί των εθνικών μας συνόρων. Στη συνάντηση που έγινε επιτόπου με τους αξιωματικούς και τον Διοικητή Λέρου,  διατυπώθηκαν οι επιτακτικές ανάγκες που υπάρχουν, καθώς και τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Τα προβλήματα έχουν οξυνθεί  το τελευταίο διάστημα, καθώς το νησί έχει γίνει τόπος προσέγγισης μεταναστών και η φρουρά του νησιού επιφορτίζεται με ένα ακόμη ρόλο.  Ο κ. Θεμέλαρος  αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες , την αδήριτη ανάγκη να λυθούν τα προβλήματα , καθώς και τη σπουδαιότητα  της φρουράς  του ακριτικού μας νησιού,  δεσμεύτηκε   ότι  η Περιφέρεια , όπως έχει κάνει ήδη σε ανάλογες περιπτώσεις , θα σταθεί και πάλι αρωγός και θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει και να λύσει όσα από τα   προβλήματα έχει τη δυνατότητα. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!