Δήλωση του Ηλία Καματερού για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και ξεκάθαρους στόχους θα πετύχουμε»

Δήλωση Βουλευτή Ηλία Καματερού για το εκλογικό αποτέλεσμα

« Η μεγάλη νίκη που έδωσε ο λαός μας στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής είναι η αρχή της μεγάλης προσπάθειας που ξεκινάμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του λαού και της χώρας μας.

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και όλα όσα έχουμε υποστεί τα χρόνια της κρίσης. Παρόλα αυτά με συνεχή προσπάθεια, ξεκάθαρους στόχους, υπομονή και επιμονή μπορούμε να ξαναφέρουμε όλοι μαζί το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας.

Ο ελληνικός λαός με το χθεσινό αποτέλεσμα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει οριστικά με το παρελθόν και το παλιό πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα μας στην καταστροφή και το λαό μας σε απόγνωση.

Προσωπικά, ευχαριστώ τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσές μου σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και τη δύναμη που μου δίνουν να συνεχίσω την προσπάθεια για την ανάδειξη της νησιωτικότητας και την υλοποίηση πολιτικών τέτοιων που θα αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα των νησιών μας και τα προτερήματα των ανθρώπων τους.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!