ΣΥΡΙΖΑ Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου - Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου χαιρετίζει το Δωδεκανησιακό λαό, ο οποίος ανέδειξε το ΣΥΡΙΖΑ, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στην πρώτη θέση στο νομό μας, με συντριπτική διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με την ενεργό τους δράση συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια που ξεκινάει σήμερα για την ανοικοδόμηση της χώρας, ισχυροποιώντας τις κοινωνικές συμμαχίες ανατροπής του κατεστημένου.

Με το εκλογικό αποτέλεσμα – νίκη του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε ο λαός. Από σήμερα ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό, και με τη βοήθεια όλων θα κερδίζουμε βήμα – βήμα, μέρα με τη μέρα, το αύριο.

Το Γραφείο Τύπου.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!