Μήνυμα Στράτου Καρίκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ευχαριστώ από καρδιάς κάθε Δωδεκανήσιο και κάθε Δωδεκανήσια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η επόμενη μέρα των εκλογών μας φέρνει  νικητές κοντά στους συμπατριώτες μας! Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι μόνο κατάφεραν να μπουν στη Βουλή αλλά καλούνται μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουν στη νέα διακυβέρνηση της χώρας με στόχο την έξοδό της από το φαύλο κύκλο της ύφεσης. Για μία ακόμη φορά οι ΑΝ.ΕΛ και ο Πάνος Καμμένος αποτελούν εγγύηση μίας ομαλής διακυβέρνησης, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η χώρα. 

Τιμώντας την εντολή που μας έδωσαν οι Έλληνες και οι Δωδεκανήσιοι συμπολίτες μας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αγωνιστούμε για να εγγυηθούμε ένα ελπιδοφόρο Αύριο, ιδιαίτερα για τις νέες γενιές. 

Προσωπικά εγγυώμαι ότι θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου για την δρομολόγηση λύσεων σε σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας.

Θα αγωνιστώ για την αλλαγή του νομοθετικού καθεστώτος σχετικά με την απώλεια των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, τη θεσμοθέτηση ανώτατης θητείας βουλευτών και αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη μείωση μισθών και προνομίων των βουλευτών, την κατάρτιση της προγραμματικής σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, την εφαρμογή μέτρων για την ενίσχυση της κρουαζιέρας, τη μη επιβάρυνση του τουριστικού μας προϊόντος για να παραμένει ανταγωνιστικό, τη δημιουργία βασικών τουριστικών υποδομών σε κάθε νησί, την ενίσχυση των δομών Υγείας στα νησιά μας, τη θεσμοθέτηση ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής, τη νομοθετική ευνοϊκή ρύθμιση των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων με διαγραφή μέρους της οφειλής και μικρές δόσεις με πολύ χαμηλά επιτόκια, την εφαρμογή πολιτικών οικονομικής και διοικητικής αυτοτέλειας των δήμων.

Θα είμαι πάντα δίπλα σας, ένας από εσάς, για να αναδεικνύω τα θέματα του τόπου μας!

Στράτος Καρίκης, 

Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας

δημοτικού συμβουλίου Ρόδου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!