Σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος

Σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13.00 στο δημοτικό κατάστημα της Καλύμνου. 

Στη σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο αντιδήμαρχος κος Μ. Ρήγας,  πήραν μέρος εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, μέλη της οργάνωσης «Γιατροί χωρίς Σύνορα», ο Λιμενάρχης Καλύμνου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου καθώς και μέλη των εθελοντών, οι οποίοι  δραστηριοποιούνται στο νησί μας.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν να σταθμισθούν  τα νέα δεδομένα, που προκύπτουν πλέον στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, καθώς και να τεθούν  σε προτεραιότητα όλες οι  απαραίτητες ενέργειες για την προσωρινή στέγαση και φιλοξενία των προσφύγων, εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!