Νεκτάριος Σαντορινιός - Ευχαριστώ του πολίτες της Δωδεκανήσου για την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και στην περιοχή μας

Θέμα: «Ευχαριστώ του πολίτες της Δωδεκανήσου για την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και στην περιοχή μας»

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη για όλους εμάς που παλέψαμε τόσο τις τρεις βδομάδες του προεκλογικού αγώνα, όσο και τους 7 μήνες της δύσκολης διακυβέρνησης, ήταν απρόσμενη και πιο γλυκιά όσο καμία άλλη. Είναι όμως ταυτόχρονα και μια ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε με τους πολίτες μπροστά ξεμπερδεύοντας με το παλιό και το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Δωδεκανήσου για τη στήριξη που έδειξαν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η στήριξη αυτή εκφράστηκε ιδιαίτερα στο Νομό μας με την αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστώ κάθε μια και κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά για την εντολή συνέχισης της διακυβέρνησης της χώρας που έδωσαν στο κόμμα μας, γιατί πίστεψαν δίκαια ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει την τύχη της χώρας μας από το σκοτάδι του παλιού, στο φως της δημοκρατίας και της διαφάνειας.

Η συλλογική μας υπόσχεση προς τον λαό είναι ότι εμείς, όπως και τους προηγούμενους μήνες, θα κινηθούμε με βάση το δημόσιο και λαϊκό συμφέρον και θα δώσουμε όσες μάχες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό χρειαστεί ώστε να επαναφέρουμε το κράτος δικαίου στη χώρα αυτή που λεηλατήθηκε και υποτιμήθηκε όσο καμία άλλη. Τα αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου ήταν η απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εδραιώσει μια ακλόνητη σχέση με την κοινωνία και τα λαϊκά στρώματα, μια σχέση αλληλεπίδρασης που βασίζεται στην ειλικρίνεια και στο ρεαλισμό.

Θα ήθελα τέλος, από καρδιάς, να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με όρισαν και πάλι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των νησιών μας από τη θέση του βουλευτή Δωδεκανήσου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, δημόσια, οφείλω στους συντρόφους και συντρόφισσες μου που δεν δείλιασαν, που δεν παραιτήθηκαν, που άντεξαν και πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι συλλογικά δώσαμε και αυτή την μάχη. Δεσμεύομαι, προσωπικά, να διαφυλάξω και να προστατέψω την αξία των νησιών μας και να παλέψω για να προσφέρω την ηθική και ποιοτική ανάταση που αξίζει στις ζωές των νησιωτών. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!