Δ. Γάκη - Δηλώσεις για τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Δηλώσεις του Δημήτρη Γάκη για τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

«Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Ελληνικός λαός επιβεβαίωσε τη θέλησή του να προχωρήσει μπροστά. Έδωσε μια καθαρή εντολή τετραετίας στο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να παλεύει για την αλλαγή της Ελλάδας. Ώστε να ξεφύγουμε οριστικά από τα δεσμά του παλιού και να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο αύριο.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής και αδιαμφισβήτητη. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ο Ελληνικός λαός, έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλη την Ευρώπη, ενάντια στο σύστημα που διαμορφώνει τις πολιτικές λιτότητας και οικονομικής στασιμότητας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη διακυβέρνηση που επιθυμούν: Να φτιάξουμε ένα κράτος λειτουργικό, δημοκρατικό, κοινωνικά δίκαιο, με αξιοκρατία, με διαφάνεια, που θα μπορεί να διασφαλίζει σιγουριά και ευημερία στους πολίτες. Έδωσαν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ για μεταρρυθμίσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Οι πολίτες ψήφισαν για την Ελλάδα της δημιουργίας και της προοπτικής.

Το αποτέλεσμα των εκλογών ανήκει σε όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Ταυτόχρονα, η Αριστερά όσο και όλο το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την πρωτοφανή αποχή που σημειώθηκε. Όπως επίσης, προκαλεί μεγάλη ανησυχία η τρίτη θέση που πήρε το νεοφασιστικό μόρφωμα Χρυσή Αυγή, που προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το ανθρωπιστικό δράμα των προσφύγων για πολιτικό όφελος.

Στη Δωδεκάνησο, η επανεκλογή των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε την ηγετική θέση της Αριστεράς της προόδου στο Αιγαίο. Την ίδια στιγμή, η επιλογή των Δωδεκανησίων μας φέρνει μπροστά σε νέους στόχους για την κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη νησιωτική χώρα. Ο κόσμος της εργασίας στα νησιά μας θέλει να δει δουλειά και συνέπεια από εμάς. Και σε αυτή την πρόκληση θα σταθούμε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το Δωδεκανησιακό λαό που μας τίμησε με την ψήφο του. Ιδιαίτερα αυτούς που μας ψήφισαν για πρώτη φορά. Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη και την εντολή των Δωδεκανησίων. Ενωμένοι οι τρείς βουλευτές, θα συνεχίζουμε το έργο της διακυβέρνησης μέσα σε ένα ευρύτερο σχέδιο μετασχηματισμού του κράτους, στη διαμόρφωση νέων σχέσεων εξουσίας και νέων μορφών επιχειρηματικότητας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Μαζί με τις τοπικές κοινωνίες, θα προωθήσουμε προτάσεις νησιωτικής ανάπτυξης και θα δώσουμε λύσεις στα νησιωτικά ζητήματα. Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ όλους τους φίλους και τα στελέχη μας που σε κάθε σημείο της Δωδεκανήσου, όλο αυτό τον καιρό με ήθος, αυταπάρνηση και με δυναμισμό, εργάστηκαν γι’ αυτή τη δύσκολη, απαιτητική και σύνθετη εκλογική αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια δικαίωση των αγώνων τους.

Νοιώθουμε βαριά την ευθύνη να εργαστούμε για ό,τι έχει ανάγκη η νησιωτική μας χώρα. Μετά την αντιμετώπιση της «αριστερής μελαγχολίας», ήρθε η ώρα να γιατρέψουμε την κοινωνική μελαγχολία».

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!