Η ομιλία του Η. Καματερού στην Ολομέλεια της Βουλής επί των προγραμματικών

Ηλίας Καματερός: η νησιωτικότητα στο επίκεντρο ...

Με σαφείς αναφορές στη νησιωτικότητα, στο προσφυγικό και στην ανάπτυξη των νησιών μίλησε ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και έκλεισε την ομιλία του, χειροκροτούμενος από τους βουλευτές, καταθέτοντας στα πρακτικά της Βουλής μελέτη εφαρμογής του μεταφορικού ισοδύναμου.

Ο Ηλίας Καματερός συγκίνησε τους βουλευτές με τις αναφορές του στο προσφυγικό και ως Κώος απάντησε σε οξύ ύφος, κατηγορώντας τον για περισσό θράσος,  στο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι  ο Πρωθυπουργός δε μπορεί να επισκεφτεί την Κω. Παράλληλα τον προκάλεσε λέγοντας χαρακτηριστικά «…αν νομίζει, εν πάση περιπτώσει, ο κ. Κασιδιάρης ότι μπορεί να μας σώσει, ας έρθει στην Κω να μπει υποψήφιος για δήμαρχος και θα δει.»

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής κατηγόρησε για υποκρισία αυτούς που διαμαρτύρονται για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ ενώ έχουν αφήσει τόσα χρόνια τους νησιώτες με ελλειμματικές δημόσιες υπηρεσίες και υποβαθμισμένες κοινωνικές παροχές. Ενώ εφάρμοσαν μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που επέτρεψε την καταλήστευση του τόπου από τους λίγους και μεγάλους του τουρισμού.

Όσον αφορά στη νησιωτικότητα και στις επενδύσεις ανέδειξε τη διαφορά αντίληψης με τη Ν.Δ., σχολιάζοντας σχετικές τοποθετήσεις Βουλευτών της. Τάχθηκε υπέρ της ανάπτυξης αλλά όχι στη λογική λεηλασίας και δουλείας, αντίληψη που χρέωσε στη Ν.Δ.. Παράλληλα αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι νησιώτες Βουλευτές ενόψει κατάρτισης του αναπτυξιακού προγράμματος που θα παρουσιαστεί το Μάρτιο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!