Στέφανος Δράκος: Στις εσωκομματικές εκλογές στηρίζω Απόστολο Τζιτζικώστα

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καλούμενη να εκλέξει το νέο πρόεδρό της, ο οποίος οφείλει να σταθεί αντάξιος της τιμής που θα του γίνει, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των στελεχών και μελών της, αλλά κυρίως εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των Ελλήνων, που έχουν ανάγκη να εκπροσωπηθούν από έναν άνθρωπο που θα μπορεί να αλλάξει όσα μας κρατούν στάσιμους στο παρελθόν. 

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να τολμήσει να μας κάνει να ελπίζουμε ξανά.

Προσωπικά αναγνωρίζω και σέβομαι την προσφορά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ενός πολιτικού που εκλέγεται βουλευτής από το 1989, που έχει διατελέσει πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων με πρωτοβουλία του τότε προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, υπουργός Εθνικής Άμυνας, ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ. Αναγνωρισμένη και αδιαμφισβήτητη η προσφορά του. Αναγνωρισμένη και σεβαστή και η προσφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που υπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχει διατελέσει και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα.

Ξεχωριστή και σημαντική και η προσφορά του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ξεχωρίζει για τις άριστες ιστορικές του γνώσεις και τη συνεπή πολιτική του συμπεριφορά (ας μη ξεχνάμε ότι το 2012, οπότε και προσχώρησε στη ΝΔ, παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα που κατείχε). Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Α. Σαμαρά, άνθρωπος που επενδύει στη γνώση και στη μεταλαμπάδευσή της, με σταθερές απόψεις.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, είναι ένας νέος ηλικιακά και πολιτικά άνθρωπος, με αναγνωρισμένες σπουδές και επαγγελματική δραστηριότητα στην κοινωνία. Ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην Ελλάδα και στους Έλληνες, επιτρέποντας σε όλους εμάς, τους Δωδεκανήσιους, να γυρίσουμε σελίδα με το βλέμμα στραμμένο σε ένα αισιόδοξο αύριο, με πίστη, για υπηρέτηση ενός εφικτού οράματος και ενός ρεαλιστικού σχεδίου. Ενός σχεδίου με νέα πρόσωπα, ικανούς ανθρώπους, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, γνωρίζει καλά τα προβλήματα της κοινωνίας. Εγγυάται το αύριο της νέας γενιάς, εγγυάται την ανανέωση, τη δημιουργία, την έμπνευση, την ελπίδα.

Στις εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζω Απόστολο Τζιτζικώστα και προσκαλώ όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ, να τον στηρίξουν, για να γεννηθεί ξανά μέσα μας η ελπίδα και η πίστη.

Στέφανος Δράκος

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!