Νεκτάριος Σαντορινιός: Απάντηση στην πρόσκληση για παρουσίαση λογοτύπου Ροδιακής υποψηφιότητας

Θέμα: «Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ρόδου για παρουσίαση λογότυπου για την καμπάνια Ρόδος: Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. Ρόδου,

Δυστυχώς, λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήμουν σε θέση να παρευρεθώ στην παρουσίαση του λογότυπου που θα συνοδεύει την προσπάθεια του νησιού μας στο ταξίδι της υποψηφιότητας για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Εύχομαι κάθε προσπάθεια να επιτύχει γιατί η αίσια κατάληξη της αναγόρευσης της Ρόδου ως πολιτιστικής πρωτεύουσας θα σημάνει πολλά τόσο για την εκτόξευση της δημοτικότητας του νησιού μας, όσο και για την προσέλκυση πολυεπίπεδων δράσεων που θα τονώσουν την τοπική επιχειρηματική και τουριστική δραστηριότητα.

Πάγια θέση μου και ελπίδα μου είναι να εμπλακούν στη διαδικασία παρουσίασης του νησιού μας όσο περισσότεροι τοπικοί και κοινωνικοί φορείς γίνεται, ώστε να δείξουμε και να αποδείξουμε ότι η Ρόδος δεν είναι μονοσήμαντη, αλλά έχει έντονη κοινωνική, πολιτιστική και παραγωγική ζωή που αξίζει να αναδειχθεί και να διαφημιστεί.

Όπως, πολλές φορές έχω δηλώσει, προσωπικά στέκομαι υποστηρικτής και αρωγός της προσπάθειας. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!