Δ. Γάκη - «Συνάντηση με πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης στη Ρόδο»

«Συνάντηση του Δημήτρη Γάκη με πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης στη Ρόδο». Με εκπροσώπους των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης (ΠΠΥ), συναντήθηκε σήμερα 09.10.15 στη Ρόδο, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης.

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των ΠΠΥ έθεσαν τα κρίσιμα ζητήματα που τους απασχολούν όσο αφορά στο εργασιακό τους καθεστώς και τα ειδικά προβλήματα του κλάδου στη νησιωτική περιφέρεια, με αφορμή τον νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Δημήτρης Γάκης, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για τη στελέχωση και την οικονομική στήριξη των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των δομών της πολιτικής προστασίας στη νησιωτική χώρα, καθώς και για τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού προστασίας για έκτακτες καταστάσεις στο Νότιο Αιγαίο, με έδρα τη Ρόδο. Τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης του ρόλου των ΠΠΥ τόσο στη δασοπροστασία όσο και στα αστικά συμβάντα. Η προστασία των δασών, ειδικά σε μια ευαίσθητη περιβαλλοντικά περιοχή όπως είναι η Ρόδος, απαιτεί την καθολική αξιοποίηση όλου του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού της Πυροσβεστικής, αλλά και την αναβάθμιση και την ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής του ΠΣ. Δεν έχουμε σήμερα την πολυτέλεια να έχουμε πυροσβέστες μειωμένων αρμοδιοτήτων...

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο βουλευτής, «θεωρούμε ότι χρειάζεται ειδική μέριμνα σε θέματα συντονισμού των φορέων αλλά και της στελέχωσης του ΠΣ, στη βάση του απαιτητικού ρόλου της Πυροσβεστικής στην προστασία της περιβαλλοντικής και οικονομικής σταθερότητας των νησιών μας».

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!