Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για το Φεστιβάλ αναρρίχησης - 2015 στην Κάλυμνο

«Το διήμερο αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου που ξεκινάει σήμερα 10.10.2015, εκτός από ένα μοναδικό αναρριχητικό υπερθέαμα παγκόσμιας εμβέλειας, είναι μια σημαντική εκδήλωση που ενώνει την Κάλυμνο της ναυτικής παράδοσης και του πολιτισμού με τον τουρισμό. Ένα έργο που πιστοποιεί ότι η νησιωτική Ελλάδα πετυχαίνει την ήπια τουριστική ανάπτυξη, όταν έχει όραμα και στόχο. 

Κάλυμνος: Εδώ βρίσκονται οι καλύτερες φυσικές διαδρομές αναρρίχησης της Μεσογείου. Εδώ αναπτύσσονται οι πιο καινοτόμες και πρωτότυπες μορφές εναλλακτικού τουρισμού που τραβούν στο ναυτικό νησί χιλιάδες λάτρεις του τολμηρού αυτού σπορ. Κάθε «πίστα», κάθε βράχος, είναι και μια ξεχωριστή πρόκληση για να πετύχεις το πρακτικά αδύνατο.

Οι Καλύμνιοι, αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι μπορούν να διαπρέψουν από τα βάθη της θάλασσας μέχρι τα ύψη τ’ ουρανού. Αντλούμε διδάγματα από τη μεταφορά γνώσης και εμπειρίας δράσεων που συνδέουν θετικά τον τουρισμό με την πλούσια παράδοση του νησιού. Στηρίζουμε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που προβάλλουν την Κάλυμνο σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις των φορέων και των πολιτών της Καλύμνου για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή»

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!