Ηλίας Καματερός: «πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των νησιών»

Σειρά συναντήσεων για θέματα ανάπτυξης του νησιού της Καλύμνου και των άλλων νησιών της Επαρχίας Καλύμνου, είχε ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός κατά τη χθεσινή παρουσία του στην Κάλυμνο, με την ευκαιρία διοργάνωσης του Αναρριχητικού Φεστιβάλ.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής συναντήθηκε με το Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή και τον Έπαρχο Γιάννη Θεμέλαρο, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών Καλύμνου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προαναφερόμενες συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στην κρίσιμη διαδικασία συγκρότησης και τεκμηρίωσης του Αναπτυξιακού προγράμματος της Κυβέρνησης που θα θεμελιώνει τις βάσεις ανάπτυξης των νησιών μας και θα παρουσιάσει το Μάρτιο στους εταίρους της χώρας μας.

Σε αυτή τη διαδικασία θα επιδιωχθεί η συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τους Φορείς των νησιών μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!