Δελτίο τύπου Δήμου Καλυμνίων για το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε για μια ακόμα χρονιά το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ του Δήμου μας, το οποίο έλαβε χώρα το διήμερο  10-11 Οκτώβρη 2015. 

Η διοργάνωση συγκέντρωσε το ζωηρό ενδιαφέρον της διεθνούς αναρριχητικής κοινότητας, καθώς οι συμμετοχές  έφθασαν τις 350 από όλες τις χώρες της Ευρώπης και την Αμερική.

Την εναρκτήρια  εκδήλωση του φεστιβάλ παρακολούθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Βουλευτής δωδ/σου κος Η. Καματερός, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαρ. Παπαβασιλείου, ο Έπαρχος κος Ιω. Θεμέλαρος, ο Μητροπολίτης Καλύμνου Παϊσιος, ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής  κος Ν. Φρατζής  καθώς και ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής, ο οποίος καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Oβουλευτής δωδ/σου κος Δ. Γάκης απέστειλε χαιρετισμό, ο οποίος και αναγνώστηκε στην τελετή έναρξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διοργάνωση του φεστιβάλ, το οποίο περιελάμβανε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ποικιλία αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, ανέλαβε φέτος κατ΄ αποκλειστικότητα ο Δήμος Καλυμνίων, μέσω της Αναπτυξιακής του Εταιρείας, αφήνοντας ομολογουμένως τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους διακεκριμένους προσκεκλημένους σε αυτό.

Χορηγοί της εκδήλωσης,  τους οποίους ο κος δήμαρχος επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά δημοσίως, ήταν τα ξενοδοχεία ElenaHotels, χορηγός επικοινωνίας ήταν το εξειδικευμένο περιοδικό ClimbingMagazineUSA, ενώ οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υπό την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!