Το νησί της Λέρου επισκέφθηκαν σήμερα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκαν σήμερα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας και ο αναπληρωτής  Υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Νίκος Τόσκας. 

Σε συνάντηση που είχαν  με τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Θεμέλαρο και τον Δήμαρχο κ. Κόλλια συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Λέρου από την αυξημένη μεταναστευτική ροή και μαζί αναζήτησαν λύσεις για τη διευθέτηση των θεμάτων που προκύπτουν καθημερινά, όπως είναι οι χώροι φιλοξενίας,  η επίσπευση των διαδικασιών ταυτοποίησης , η σίτιση  κλπ. Όλοι δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να μην οξυνθούν τα  προβλήματα ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας . Ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος είπαν ότι το βάρος είναι δυσανάλογο για τα νησιά και δεν μπορούν παρά την καλή διάθεση που υπάρχει και την συνεισφορά των εθελοντών πολιτών, να ανταπεξέλθουν χωρίς οργανωμένη βοήθεια.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!