Η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου σε σχολεία της Ρόδου με τον κ. Χ. Κόκκινο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Περιοδεία σε σχολεία της Ρόδου και της Κάσου στις 12 και 13/10/2015 πραγματοποιεί η χρυσή Ολυμπιονίκης και Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου. Ανταποκρινόμενη σε προσκλήσεις σχολικών μονάδων της περιοχής μας που αφορούν την «Ημέρα Αθλητισμού», η κα Πατουλίδου πραγματοποιεί ομιλίες και έρχεται σε επαφή με τη μαθητιώσα νεολαία των νησιών μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος συνόδευσε την κ. Πατουλίδου στο συγκρότημα των Δημοτικών Σχολείων στην Ακαδημία Ρόδου και σε δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε. της περιοχής ανέφερε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα θετικό και τιμούν με την παρουσία τους τα νησιά μας όταν έρχονται άνθρωποι που αποτελούν πρότυπο για την Κοινωνία μας. Πρότυπο αποτελεί και η κα Πατουλίδου. Η χρυσή Ολυμπιονίκης μας έρχεται να στηρίξει το αθλητικό ιδεώδες με βασικό μέλημα την ευγενή άμιλλα, τη διαρκή προσπάθεια και να γίνει πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί»». Είναι θετικό που μια Ολυμπιονίκης αλλά και συνάδελφός μου στην Αυτοδιοίκηση με τη διαρκή προσπάθειά της στέλνει μηνύματα και εμπνέει για το αθλητικό ιδεώδες.

Σε μια εποχή που αναζητούνται θετικά πρότυπα από τη δοκιμαζόμενη ελληνική Κοινωνία και έχουν αλλοιωθεί αξίες και ιδανικά, έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που διακρίνονται στο «στίβο της Ζωής», έχουν διαρκή προσφορά, εμπνέουν και δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!