ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ : Η αυλαία του 9ου Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο νησί μας έπεσε.

Η αυλαία του 9ου Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο νησί μας έπεσε. 

Οι νωπές μνήμες για τα φεστιβάλ που είχαν οργανωθεί στην Κάλυμνο τα τελευταία χρόνια, όταν ο Δήμος μας συνεργάστηκε με την πολυεθνική εταιρεία "THENORTHFACE", και προβλήθηκε το νησί μας στα πέρατα του κόσμου, θα έπρεπε να είναι σημείο αναφοράς της νέας Δημοτικής Αρχής στον τρόπο διοργάνωσης των Φεστιβάλ.

Η Κάλυμνος, από την κορυφή της παγκόσμιας αναρρίχησης που βρέθηκε τα περασμένα χρόνια, με τις φετινές επιλογές της Δημοτικής Αρχής δεν μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για τα αποτελέσματα της Διοργάνωσης του 9ου φεστιβάλ. Γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή ας μην ξεχνά την λαϊκή ρήση ότι "η σιωπή είναι χρυσός" και ας μην εκδίδει και δελτία τύπου.

Η παράταξη μας εκφράζει και συγχαίρει τον Γιώργο Χατζησμάλη για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για μια άλλη φορά, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό όμως δεν αρκεί!!

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!