Συμμετοχή του Δημάρχου Ρόδου στις εργασίες του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου Προσομοίωσης Περιφερειακών Διεθνών Οργανισμών

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην έναρξη των εργασιών του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου Προσομοίωσης Περιφερειακών Διεθνών Οργανισμών, (Rhodes Model Regional Co-operation), την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο «Νεστορίδειο Μέλαθρο» συμμετείχε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηϊωάννου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αϊβάζης και η σύμβουλος της Δημοτικής Ρόδου κα. Φωτεινή Καράμπελα. Στο συνέδριο συμμετέχουν 350 φοιτητές από Πανεπιστήμια των Βαλκανικών χωρών και 40 μαθητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κος Χατζηδιάκος απεύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας πως «το σημερινό συνέδριο ξεπέρασε τις προσδοκίες. Τα τελευταία έξι χρόνια η Ρόδος MRC έχει καταφέρει συγκεντρώσει φοιτητές από όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία να συζητήσουν για τις παγκόσμιες ανησυχίες ένα πραγματικό παγκόσμιο πλαίσιο. Το φετινό συνέδριο βρίσκεται στην πρώτη θέση σε βαλκανικό επίπεδο και σύντομα θα βρίσκεται στην κορυφή και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που ο δήμος της Ρόδου είναι  συνδιοργανωτής  του συνεδρίου»

Ακόμη ο Δήμαρχος Ρόδου αναφέρθηκε στη σημασία του συνεδρίου καθώς «Σε μια εποχή αυξημένης πολυπλοκότητας, η ανάγκη για την ενίσχυση της συνεργασίας και την εμβάθυνση της κατανόησης μεταξύ των πολιτισμών, ιδεών, λαούς και τα έθνη δεν υπήρξε ποτέ πιο σημαντική. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος της παρούσας πρωτοβουλίας, δηλαδή η προώθηση και η ενίσχυση του διαλόγου, της ανοχής, της παγκόσμιας ιθαγένειας, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να καταλάβουν και παγκόσμια αξία των πολιτισμών».

Το 6ο RhodesMRC 2015, θεωρείται η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση που φιλοξενείται στη Ρόδο,  διοργανώνεται από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Εκπαίδευση και την Επιμόρφωση – EUNET και το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την υποστήριξη της Δ.Ε.Ρ. Μ.Α.Ε. και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και με την μερική οικονομική υποστήριξη του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Europe for Citizens».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!