Δημήτρης Διακομιχάλης: «Τα κατάφεραν!!! Άφησαν τη δημοτική συγκοινωνία με μισό λεωφορείο!!»

Η Δημοτική Αρχή του Ιωάννη Γαλουζή και ο υπεύθυνος της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Μελάς  τα κατάφεραν!!!

Στους 14 μήνες που βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου, κατάφεραν να διαλύσουν τη δημοτική συγκοινωνία και ουσιαστικά να την αφήσουν με μισό λεωφορείο ,αφού το 19 ετών λεωφορείο που δόθηκε ως δωρεάν στο Δήμο, είναι το μόνο που έμεινε να εκτελεί το συγκοινωνιακό έργο,  κατά παράτυπο και παράνομο τρόπο ,χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες.

Ο κύριος Μελάς πριν 13 μήνες, όταν ανέλαβε υπεύθυνος στη δημοτική συγκοινωνία, με γραπτή δήλωση   άφηνε αιχμές στη δική μας διαχείριση της Δημοτικής συγκοινωνίας και ζητούσε την κατανόηση του κόσμου και χρόνο μόλις 2μηνών, υποσχόμενος για μία δημοτική συγκοινωνία με περισσότερα και αξιόπιστα λεωφορεία.

 Το μόνο που κατάφερε στους 14 μήνες ο κ. Μελάς, ήταν να διαλύσει τη δημοτική συγκοινωνία που αυτή τη στιγμή  έχει  μόνο οδηγούς  χωρίς λεωφορεία.

Αλήθεια τι έχει να πει ο κ. Μελάς; Θα ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη;

Ήλθε επιτέλους η ώρα, ο κ. Γαλουζής να αναλάβει τις δικές του ευθύνες και να προχωρήσει αφενός στην αξιοποίηση ,συντήρηση και επισκευή του υφιστάμενου στόλου των 4 λεωφορείων και αφετέρου να προχωρήσει στην αγορά τουλάχιστον δύο λεωφορείων από τα χρήματα της ΣΑΤΑ,  που άφησε η δική μας δημοτική Αρχή γι’ αυτό τον σκοπό.

Από το Γραφείο Τύπου


1 Σχόλιο

ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Παρασκευή, 23 Οκτ 2015 - 12:10:03

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ .......................... ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!!!!!!!!!!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!