Επανεκλογή Νεκτάριου Σαντορινιού ως Πρόεδρος Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας

Θέμα: «Επανεκλογή του Νεκτάριου Σαντορινιού ως Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας»

Την Τρίτη 20/10/15, κατά την πρώτη συνεδρίαση, για την ΙΖ Κοινοβουλευτική Περίοδο, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε η εκλογή Προεδρείου της εν λόγω επιτροπής. Πρόεδρος, εξελέγην ο Νεκτάριος Σαντορινιός, βουλευτής Δωδεκανήσου, Αντιπρόεδρος ο Μπούρας Αθανάσιος και γραμματέας η Κεφαλίδου Χαρά.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Πρόεδρος της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας και κατά την προηγούμενη Κοινοβουλευτική Περίοδο, ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής για την τιμή να τον εκλέξουν εκ νέου Πρόεδρο, θεωρώντας το γεγονός επιβεβαίωση της μέχρι τώρα ορθής και εύρυθμης λειτουργίας της Επιτροπής.

Στόχοι της επιτροπής, και κατά την τωρινή περίοδο, όπως σχολίασε ο Νεκτάριος Σαντορινιός, θα είναι η επεξεργασία και υποστήριξη των νομοσχεδίων για την έρευνα που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση σε λίγο καιρό, καθώς και η επικοινωνία με φορείς, συλλογικότητες και αρμόδιους Υπουργικούς παράγοντες που έχουν σχέση με το αντικείμενο της Επιτροπής.   


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!