Ηλίας Καματερός: να βελτιωθούν οι όροι αδειοδότησης των Περιφερειακών Σταθμών

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες στις Επιτροπές της Βουλής μίλησε σήμερα ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής ζήτησε:

1ον βελτίωση των όρων αδειοδότησης των περιφερειακών σταθμών, τόσο ως προς τον απαιτούμενο αριθμό εργαζομένων όσο και ως προς το ύψος και τη δέσμευση του μετοχικού κεφαλαίου. Ιδιαίτερα για το νησιωτικό χώρο επισήμανε ότι δε μπορεί να ισχύουν οι ίδιοι όροι εξαιτίας γεωγραφικής πολυδιάσπασης, μικρότερου πληθυσμού και μικρού διαφημιστικού προϊόντος.

2ον εξαίρεση των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών από τους αυστηρούς όρους αδειοδότησης, ειδικά αυτών που ήδη λειτουργούν, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Όσον αφορά στα Δημοτικά ΜΜΕ ο Ηλίας Καματερός ζήτησε να προβλεφθεί η δυνατότητα μεταφοράς στον οικείο Δήμο των εργαζόμενων σε Δημοτικό Μέσο Ενημέρωσης που σταματά τη λειτουργία του.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής, από τις συναρμόδιες Επιτροπές της Βουλής. Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και η ψήφισή του.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!