Ο Δημήτρης Γάκης επανεξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

Ο Δημήτρης Γάκης, σήμερα, σε ειδική συνεδρίαση, εξελέγη πρόεδρος της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων. 

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ είχε διατελέσει πρόεδρος της ίδιας Επιτροπής και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο. Αντικείμενο της Επιτροπής Περιφερειών, είναι η παρακολούθηση και ενημέρωση του Κοινοβουλίου για τη λειτουργία των περιφερειακών οργάνων της Πολιτείας και ιδίως για ζητήματα σχεδιασμού και εφαρμογής της πολιτικής περιφερειακής ανάπτυξης. Στην Επιτροπή, συστήνεται και λειτουργεί υποεπιτροπή νησιωτικών και ορεινών περιοχών. Ο Δημήτρης Γάκης, έχει επίσης εκλεγεί αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, που έχει οριστεί αρμόδια για την επεξεργασία και εξέταση νομοσχεδίων, προτάσεων νόμων που υποβάλλονται στη Βουλή και επί θεμάτων των Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του υπουργού Επικρατείας στον οποίο υπάγεται η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!