Ο δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής για την δυσλειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας για τα όποια προβλήματα  παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας στο νησί μας.

Δυστυχώς, όπως είναι ήδη γνωστό, η δημοτική αρχή παρέλαβε και έπρεπε να στήσει εξ αρχής μια υπηρεσία με τεράστια λειτουργικά προβλήματα. Με ένα στόλο οχημάτων φθαρμένο και γερασμένο και με οχήματα τα οποία βρίσκονται επί σειρά ετών εκτός Καλύμνου για επιδιορθώσεις.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι εκ μέρους της δημοτικής μας αρχής καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες και τα απαραίτητα χρονοδιαγράμματα να καταστεί δυνατή, το συντομότερο δυνατόν, η παροχή των απαραίτητων αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών συγκοινωνίας στο νησί μας.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες έγκρισης, μέσω σχετικής απόφασης δημοτικού συμβουλίου, για την προμήθεια ενός λεωφορείου, μέσα από την προβλεπόμενη διαδικασία διαγωνισμού.

Σημειωτέον δε, ότι η αγορά νέων λεωφορείων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν το 2016, καθώς δεν έχει ενταχθεί στο ενιαίο πρόγραμμα προμηθειών του έτους 2015.

Είμαστε ωστόσο αποφασισμένοι να δώσουμε ριζικές και αποφασιστικές λύσεις στην αντιμετώπιση αυτού του χρόνιου προβλήματος για το νησί μας, όσα προσκόμματα και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε στην προσπάθειά μας αυτή.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!