Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Wind Star Cruises

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία μικρών κρουαζιεροπλοίων  WindStarCruises που εξακολουθεί να προτιμά  τη Ρόδο από το 1992 έως σήμερα,  επισκέφτηκε ένα από τα κρουαζιερόπλοιά της και συνάντησε τον κυβερνήτη και το πλήρωμα.

Τον δήμαρχο συνόδευε η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου  Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και ο ανθυποπλοίαρχος Νικόλαος Κόλλιας ως εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Ρόδου και οι πράκτορες Γιώργος και Παύλος Γεωργιάδης .

Ο κ. Χατζηδιάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια  ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Μάιο ως τα τέλη Οκτωβρίου και ειδικότερα κατά την ημέρα Τρίτη έρχονται στη Ρόδο με τους υψηλούς  επιβάτες τους και δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σ΄ αυτά θα προστεθούν και τρία ακόμα πλοία του στόλου της εταιρείας, από την επόμενη τουριστική σαιζόν.

«Θα συνεχίσουμε  να παρέχουμε τις διευκολύνσεις που απαιτούνται για τον ελλιμενισμό των πλοίων σας  και την παραμονή τους στη Ρόδο, υπογράμμισε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι το λιμάνι μας είναι ασφαλές ενώ γίνεται συνεχής βελτίωση των υποδομών του».

Αξίζει να τονιστεί ότι η εταιρεία διαθέτει έναν στόλο από έξη πολυτελή γιότ και κρουαζιερόπλοια τα οποία διοργανώνουν «ελίτ» κρουαζιέρες σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, τον Νότιο Ειρηνικό, την Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική.

Στον  κυβερνήτη επιδόθηκε τιμητική πλακέτα και ανανεώθηκε το ραντεβού στο λιμάνι της Ρόδου για τον προσεχή Μάιο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!