ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ: Μακάρι να γίνετε καλύτεροι και να παράξετε έργο και εμείς θα το αναγνωρίσουμε δημόσια

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη μας στις 26 Οκτωβρίου απαντώντας στο κ. Μικέ Ρήγα αφήνει έκθετο ακόμα περισσότερο τον κύριο Ρήγα.

Στο δελτίο τύπου δεν γίνεται καμιά αναφορά – απάντηση επί της ουσίας των όσων αναφέρονται  σχετικά με το έργο που υλοποίησε η παράταξη μας την περίοδο 2011-2014.

Το ότι τελικά καταφέρατε να εξαπατήσετε τους Καλύμνιους προεκλογικά με εκείνα τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ανυπαρξία σας αυτούς τους δεκατέσσερις μήνες (οκτώ μέρες χωρίς ένα λεωφορείο στο δρόμο) πρϊονίζει και το υπόλοιπο της θητείας σας.

 Μακάρι να γίνετε καλύτεροι και να παράξετε έργο και εμείς θα το αναγνωρίσουμε δημόσια.

 Όμως μην ξεχνάτε ποτέ ότι αυτή η παράταξη έρχεται από μακριά και τιμήθηκε τρεις τετραετίες από τον Καλυμνιακό Λαό και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της και πολλά θα προσφέρει στο νησί μας.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!