Συνάντηση Χ. Κόκκινου με το Διοικητή και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου

Ολοκληρώθηκε η διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου ... 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος μετέβη στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου όπου είχε συνάντηση με το Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Κοκμοτό και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος. Με την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου (η διάρκειά της είναι από 1.5.2015 - 31.10.2015), ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε τον κ. Κοκμοτό και τους συνεργάτες του για τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησαν και αντιμετώπισαν -κάτω από δύσκολες συνθήκες- τις πολλές και επικίνδυνες πυρκαγιές που παρουσιάστηκαν στην περιοχή μας. Είναι η ελάχιστη αναγνώριση σ’ αυτούς που συνεργάστηκαν και αθόρυβα και δημιουργικά αντιμετώπισαν την πύρινη λαίλαπα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους εθελοντές πυροσβέστες που συνέβαλαν σημαντικά στη συλλογική προσπάθεια.

Ο κ. Κοκμοτός αφού ευχαρίστησε τον κ. Κόκκινο για την αναγνώριση των ενεργειών τού πυροσβεστικού σώματος, τόνισε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πάντα σ’ επαγρύπνηση και θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ Πυροσβεστικής - Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των υπολοίπων φορέων που στόχο έχει θετικά αποτελέσματα για την Κοινωνία. Είναι σημαντικό και αναγκαίο να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα και να υπάρχει σωστός συντονισμός ενεργειών. Τέλος ευχαριστεί τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού για τη συμπαράσταση και την ανιδιοτελή προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα και τη βοήθειά του να επιτύχει τους στόχους του.

  • Εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου. Επίσης στελέχη της Π.Ν.Αι. θα ενημερώσουν τους πολίτες για τη διαχείριση των φυσικών κινδύνων και των εκτάκτων αναγκών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!