Την επίσκεψη της Δημάρχου Κάσου κ. Μαρίας Τσανάκη δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης

Την επίσκεψη της Δημάρχου Κάσου κ. Μαρίας Τσανάκη δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης με την οποία συζήτησε θέματα της αρμοδιότητας του.

Η Δήμαρχος ενημερώθηκε για την εξέλιξη των μελετών και των έργων που προγραμματίζονται για το νησί της Κάσου. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η Δήμαρχος στην ενημέρωση για το υδατοδρόμιο, έργο το οποίο κρίνει ότι είναι ιδιαίτερης και ανεκτίμητης αξίας λόγω καίριου αναπτυξιακού χαρακτήρα για το νησί της Κάσου.  

Επίσης ενημερώθηκε για την απόφαση της Περιφέρειας να αναθέσει την πιστοποίηση σε προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) ή Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), το ιδιαίτερο προϊόν που παράγεται στο νησί, την Σιτάκα Κάσου.  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!