Ο Έπαρχος Καλύμνου υποδέχτηκε τους εκπροσώπους της Εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια καθώς και την Επιτροπή Παρακολούθησης

Στα πλαίσια του προγράμματος  της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου που αφορά την μελέτη , κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων σε νησιά αρμοδιότητας της , επισκέφθηκαν σε πρώτη φάση ... 

... την Κάλυμνο τη Λέρο και τους Λειψούς, εκπρόσωποι της Εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια  , καθώς και η Επιτροπή Παρακολούθησης της υλοποίησης του έργου, που έχει οριστεί για κάθε νησί και  αποτελείται από εκπρόσωπο του αρμόδιου Λιμενικού Ταμείου και τους δύο  μηχανικούς της Π.Ε. Καλύμνου.

    Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος , υποδέχτηκε τους εκπροσώπους  της Εταιρείας  και  τα μέλη της Επιτροπής και  ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος,  η ολοκλήρωση του οποίου αναμένεται να δώσει ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση στα νησιά και να αμβλύνει  την απομόνωση  και τα προβλήματα από την έλλειψη επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν  σήμερα. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!