Συνάντηση Εργασίας για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου συγκαλεί ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος

Συνάντηση εργασίας για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου με τη συμμετοχή των δημάρχων και των προέδρων δημοτικών ΦΟΔΣΑ όλων των νησιών της Δωδεκανήσου, συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στη Ρόδο, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Στόχος της συνάντησης είναι να τεθούν τα κύρια σημεία της στρατηγικής της χώρας για τη διαχείριση απορριμμάτων στα νησιά. 

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις κατευθύνσεις, τις μεθόδους διαχείρισης και τους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους του ΕΣΔΑ, καθώς επίσης θα ακολουθήσει παρουσίαση των στοιχείων σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στα νησιά.

Πέραν του ενημερωτικού της χαρακτήρα, στόχος η παρουσίαση των προβλημάτων από πλευράς Δήμων και δημοτικών ΦΟΔΣΑ της Δωδεκανήσου – αντίστοιχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και για τους δήμους Κυκλάδων στις 16 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη- καθώς και η παρουσίαση των ενεργειών που αυτοί προγραμματίζουν το επόμενο διάστημα όσον αφορά την διαχείριση των χώρων υγειονομικής ταφής, την ανακύκλωση και κομποστοποίηση, την μεταφορά των απορριμμάτων τους κτλ. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!