Ο Χ. Κόκκινος στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων και στο Υπουργείο Εσωτερικών

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση που του απεύθυνε η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. παρακολούθησε το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ζάπειο Μέγαρο στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2015.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από πεντακόσιοι (500) σύνεδροι, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι και στελέχη του αγροτικού συνεταιριστικού τομέα της χώρας, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παράγοντες του αγροτοδιατροφικού κλάδου, ακαδημαϊκοί και ερευνητές.

Κατά την παρουσία του στο Συνέδριο, ο κ. Κόκκινος είχε συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. κ. Κουφουδάκη Ιωάννη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία και τις δυνατότητες του πρωτογενή τομέα στη χώρα μας, αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές που υπάρχουν στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στην παρέμβασή του επισήμανε την «ανάγκη αξιοποίησης των πόρων που θα διατεθούν για το νέο Ε.Σ.Π.Α. (2014 - 2020) για τον πρωτογενή τομέα από τις Περιφέρειες της χώρας ώστε να υπάρχουν άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις. Είναι ανάγκη η ελληνική γεωργία να επενδύσει σε καινοτόμες δράσεις και να υπάρχουν κίνητρα για τους νέους αγρότες. Τα πρωτοφανή «φορομπηχτικά» μέτρα της Κυβέρνησης οδηγούν σε αδιέξοδο τον αγροτικό κόσμο και θα αυξήσουν τις τιμές των αγροτικών προϊόντων σε βάρος του καταναλωτή.

Οι αγρότες και οι οργανώσεις τους επιθυμούν, επιχειρούν και σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας. Ας το αντιληφθεί η Κυβέρνηση δίνοντάς τους κίνητρα και όχι αντικίνητρα.

Βασική προϋπόθεση της εθνικής ανάτασης είναι η αγροτική ανάπτυξη.»

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος κατά την παραμονή του στην Αθήνα και ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση που του απεύθυνε ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων,  παρέστη στις εκδηλώσεις τους, επικοινωνώντας με τους απόδημους Δωδεκανησίους και μεταφέροντάς τους το μήνυμα ότι η Π.Ν.Αι. είναι κοντά τους και καθημερινά γίνονται προσπάθειες να στηριχθούν αναπτυξιακά τα νησιά μας.
  • Επίσης μετέβη στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να έχει συνεργασία με το Γ.Γ. κ. Πουλάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα αρμοδιοτήτων του που εκπορεύονται από το Ν. 3852/10 και αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. των οποίων έχει την εποπτεία και το συντονισμό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!